Supportersvereniging AZ overhandigt cadeaus aan de Kinderafdeling RKZ

De Kinderafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) heeft vrijdag 19 februari 2016 een heleboel cadeaus mogen ontvangen van de supportersvereniging van voetbalclub AZ.

Marius Wiegman van supportersvereniging  AZ kwam langs om al deze cadeaus aan de Kinderafdeling te overhandigen. Sarah (foto) mocht de cadeaus deze ochtend in ontvangst nemen en had als bedankje een mooi kunstwerk gemaakt!

Marius: “De opbrengst van de veiling is volledig ten goede gekomen aan de Stichting Vrienden van het RKZ. Om iets specifieker te zijn, de Kinderafdeling. Alle reden dus om veel cadeaus te mogen aanbieden en zodoende het leed van de kinderen iets te verzachten!

De Kinderafdeling van het RKZ is hartstikke blij met alle cadeaus. Vooral de kussentjes voor pasgeborenen zijn erg gewenst. De kussentjes geven de pasgeboren baby’s geborgenheid en heeft een positieve invloed op de groei van de baby. Naast de vele kussentjes overhandigden Marius een aantal schepjes en emmertjes van Nijntje, een magnetisch tekenbord, boerderij dieren en nog veel meer!

Veiling wedstrijdshirt Haps
Tijdens een veiling afgelopen jaar, werd het wedstrijdshirt van voetballer Ridgeciano Haps geveild. Het was een speciaal t-shirt, omdat Haps één van de uitblinkers tegen Athletic Bilbao was. Door een inzet van de linksback wisten de Alkmaarders uiteindelijk de wedstrijd te winnen. Na afloop stelde Haps zijn wedstrijdshirt van het Europa League duel beschikbaar aan AZ Fanpage (supportersvereniging) voor een veiling ten behoeve van de Kinderafdeling van het RKZ.

Marius en Sarah