Nieuw speelgoed voor de Kinderafdeling

De Kinderafdeling heeft in november weer allemaal nieuw speelgoed kunnen kopen voor de kinderen die op de afdeling liggen. Het geld voor het speelgoed werd geschonken door de Stichting Kind en Brandwond.

Van het geld hebben de medewerkers van de Kinderafdeling allerlei verschillend speelgoed gekocht, voor elk kind wat wils: 2 driewielers met duwstang van ‘Cars’ en van een prinses, klei, Monopoly, Kinder-Knex, 2 kinderstoelen,  badspeelgoed, een babygym, stiften, en nog veel meer.

Ook heeft de afdeling een elektrisch gitaar gekregen (van ‘Taylor’). Deze gitaar is voor de kinderen op de Kinderafdeling én zal ook gebruikt worden tijdens de Kindervakantiewerken van de Stichting Kind en Brandwond. Op de foto zie je hoe Nick er alvast mee oefent.

Kind en Brandwond

De Stichting Kind en Brandwond draagt eraan bij dat een ziekenhuisomgeving voor kinderen met brandwonden veel aantrekkelijker is geworden, met onder andere meer spelmogelijkheden voor kinderen. Dit betekent dat de ouders dichter bij hun opgenomen kind kunnen zijn. En er worden al jaren vakantieweken voor de kinderen georganiseerd. Ideeën voor projecten komen van leden van de stichting zelf, medewerkers van de ziekenhuizen of door tips van ouders en/of kinderen met brandwonden.  www.kindenbrandwond.nl