21 maart ‘Open Dag’: kom je ook?

Op zaterdag 21 maart kan iedereen in het Rode Kruis Ziekenhuis een kijkje komen nemen. Niet om de dokter of verpleegkundige te bezoeken omdat je ziek bent, nee, gewoon om eens te zien wie er in het Rode Kruis Ziekenhuis werken en hoe en wat zij doen. Je kunt ook veel dingen zelf uitproberen. Nieuwsgierig? Kom langs!

Kom je ook?

Kom je ook?

Van 10.00 tot 15.00 uur houden we a.s. zaterdag ‘Open Dag’, dat betekent iedereen die geïnteresseerd is een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis kan komen nemen.

We organiseren rondleidingen, er zijn dokters en verpleegkundigen die vertellen over bijvoorbeeld brandwonden of over operaties, je kunt je voeten laten controleren, je bloeddruk laten meten en zelfs je bloed laten controleren (daar krijg je wel een heeeel klein prikje voor)! En is je knuffel of pop misschien ziek of gewond? Neem hem gerust mee, want de poppendokter zit is er ook weer!

Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en drankjes van de RKZ-keuken. Vergeet ook niet de kleurplaat mee te nemen en later op te sturen naar het ziekenhuis: je kunt er een leuke prijs mee winnen!

Er is nog veel meer te zien en te doen zaterdag. Zin in? Neem je papa, mama, opa, zusje en wie je maar wilt mee. Iedereen is van harte welkom! Tot dan!