2000 euro voor een nieuw aquarium!

De kinderafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een bedrag van 2000 euro gekregen! Met dit geld kan een mooi nieuw aquarium worden gekocht.

Het ziekenhuis wil graag een aquarium om de kinderen die op de afdeling liggen een beetje afleiding en onstpanning te bieden. Op dit moment staat er een kleine vissenkom op de balie van de receptie en die is al heel populair. Dus een grote zal helemaal in de smaak vallen.

Het geld is ingezameld door Mario en Karina Marsen uit Beverwijk. Zij zijn lid van de Orde van St.George, dat is een vereniging van mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de samenleving. Met ondersteuning van andere Ordeleden organiseerden zij een loterij en wierven zij sponsors onder lokale bedrijven.

Op dinsdag 14 februari (niet toevallig op Valentijnsdag!). kwam een groepje mensen van de vereniging de cheque overhandigen. Wendy, patiënt op de afdeling (in het midden op de foto met de cheque), nam hem in ontvanst.Speciaal meegekomen was Attila Farkas, voormalig body guard van Michael Jackson en ambassadeur van ‘Heal the world’ een liefdadigheidsorganisatie waar de vereniging goede contacten mee heeft. Wendy kreeg van hem natuurlijk een handtekening. Kijk op Facebook voor meer foto’s: www.facebook.com/bodebever